Bestelproces

LOGO WEBSITE HEADER

 

 

 

Waar moet u op letten bij het plaatsen van een bestelling?

 1. Lees de leveringsvoorwaarden , de privacyverklaring en het recht van herroeping goed door.

  Let erop dat het herroepingsrecht niet geldt voor download producten en borduurpatronen per post, voordat u tot betaling overgaat.

 2. Klik op het product van uw keuze.

 3. Onder het symbool “winkelwagen” ziet u welke producten klaar staan voordat u tot betaling overgaat. Hier kunt u nog wijzigingen aanbrengen. Wilt u een product verwijderen, klik dan op het kruisje (X).

 4. Voor betaling van uw bestelling wordt u naar een beveiligde omgeving geleid, zodat uw persoonlijke gegevens op een veilige manier verwerkt worden.

 5. Kies de verzendmethode en wijze van betaling. Het is mogelijk om met IDEAL te betalen. Geeft u de voorkeur aan een overschrijving via uw bank, klik in het afrekenmenu die optie aan, dan ziet u een scherm met nadere gegevens. Voor paypal moet u een apart account hebben die u kunt aanvragen bij www.paypal.nl

 6. Na betaling is uw bestelling definitief en gaat u een overeenkomst aan. Het Nederlands recht is van toepassing op aankopen bij Droomcreaties.

 7. Na betaling ontvangt u een bevestiging van de bestelling per e-mail. Geen mail ontvangen of lukt het downloaden van patronen niet? Laat dit dan binnen 3 dagen weten aan Droomcreaties door een e-mail te sturen naar info@droomcreaties.nl.

 8. Uw bestelling wordt automatisch bewaard op een beveiligde server waar Droomcreaties gebruik van maakt.

  Uw persoonlijke gegevens worden alleen voor de bestelling gebruikt en niet voor andere doeleinden (volgens de regels van de Algemene verordening gegevensbescherming).

 9. U kunt een bestelling kosteloos binnen 14 dagen annuleren, of binnen 14 dagen na ontvangst van het product (let op: dit geldt niet voor borduurpatronen en downloadproducten!). Indien u hiervan gebruik wilt maken, kunt u het formulier invullen bij terugsturen (herroepingsrecht).

Heeft u een vraag over de producten of de bestelprocedure voordat u een bestelling wilt plaatsen, vul dan het contactformulier in.
U krijgt zo spoedig mogelijk een reactie terug.
Ervaart u een probleem bij het plaatsen van een bestelling, stuur dan direct een email naar info@droomcreaties.nl.

 

< Terug naar winkel