Retourneren (herroeping)

Retourneren (herroeping) post thumbnail image

Wat zijn uw rechten voor het terugsturen van producten?

 

Wettelijke bedenktijd voor aankopen (herroepingsrecht)

  • De wettelijke bedenktijd bij een aankoop is veertien dagen. Deze 14 dagen gaan in op het moment dat de klant het product ontvangt. Bij diensten gaat de bedenktijd in op het moment dat de klant┬ábestelt.
  • Maakt u als klant gebruik van deze bedenktijd, dan ontbindt u de overeenkomst. Dit betekentdat u de overeenkomst ongedaan maakt. Totdat de bedenktijd voorbij is, kan u de overeenkomst zonder opgave van redenen ontbinden. De klant kan ook al voor de levering van het product of het uitvoeren van de dienst gebruik maken van de bedenktijd.
  • Bestelt u als klant verschillende producten tegelijk, maar vindt de levering niet tegelijkertijd plaats, dan gaat de bedenktijd pas in nadat het laatste product van de bestelling is geleverd.
  • Alle kosten die betaald werden voor de bestelling worden terugbetaald, de retourzending is echter op kosten van de klant zelf.

Uitzonderingen op de bedenktijd

Voor enkele producten van Droomcreaties geldt de bedenktijd niet. Dit geldt in ieder geval voor download producten van Droomcreaties en doe-het-zelf-pakketten die per post worden toegestuurd.

Bij download producten en doe-het-zelf-pakketten geeft u uitdrukkelijk toestemming tot nakoming van de overeenkomst en verklaard u afstand te doen van het herroepingsrecht.

Herrroepingsformulier

Als u als klant gebruik maakt van de bedenktijd binnen 14 dagen en herroepingsformulier invult, dan ontvangt u het volledige aankoopbedrag inclusief de verzendkosten terug. De terugbetaling vindt plaats zodra Droomcreaties het product retour heeft ontvangen of zodra de klant aantoont dat hij/zij het product aan Droomcreaties heeft verzonden (verzendbewijs).

Ga hier naar het herroepingsformulier

 

< Terug naar winkel