Aan het laden...
BTW: NL001102706B80

MANDALA BORDUURFAN CLUB

Wil jij graag meer weten over de wonderlijke wereld en de kracht van mandala's en kennis maken met het aanbod van de borduurpatronen van Droomcreaties? Schrijf je dan in en wordt lid van de Mandala Borduurfan Club van Droomcreaties! Er staan leuke activiteiten op het programma! En je krijgt alvast een welkomstkorting. šŸ˜€
Schrijf je hier in!

Auteursrecht Droomcreaties

LOGO WEBSITE HEADER

 

 

 

Auteursrecht (copyright) van Droomcreaties

Teksten

Droomcreaties Design & Foto Studio bezit het intellectueel eigendomsrecht en andere rechten opĀ teksten op deze website.

Alle teksten op deze website zijn door de eigenaar zelf geschreven. Het is zonder uitdrukkelijke bronvermelding of toestemming van de eigenaar niet toegestaan deze teksten te kopiĆ«ren, op te slaan, af te drukken, te verveelvoudigenĀ of te verspreiden via andere kanalen.

Afbeeldingen

Droomcreaties Design & Foto Studio bezit het intellectueel eigendoms en andere rechten op afbeeldingen op deze website.

Alle afbeeldingen (logo, designs, foto’s, mandala-afbeeldingen, borduurpatronen en bewerkingen e.d.) op deze website zijn door de eigenaar zelf gemaakt. Het is zonder uitdrukkelijke bronvermeldingĀ niet toegestaan deze afbeeldingen te kopiĆ«ren, op te slaan, af te drukken of te verspreiden via andere kanalen. De afbeeldingen dieĀ een watermerk van Droomcreaties bevatten en ongewijzigd blijven,Ā  mogen wel worden gebruikt om deze onder de aandacht van anderen te brengen, bijv. via facebook, twitter, pinterest..

Commercieel gebruik van deze afbeeldingen is zonder toestemming van de eigenaar van Droomcreaties Design & Foto Studio niet toegestaan.

MeerĀ informatie over auteursrecht kunt u op internet vinden.