Aan het laden...
BTW: NL001102706B80

MANDALA BORDUURFAN CLUB

Wil jij graag meer weten over de wonderlijke wereld en de kracht van mandala's en kennis maken met het aanbod van de borduurpatronen van Droomcreaties? Schrijf je dan in en wordt lid van de Mandala Borduurfan Club van Droomcreaties! Er staan leuke activiteiten op het programma! En je krijgt alvast een welkomstkorting. ūüėÄ
Schrijf je hier in!

Een nieuw begin…

Droomcreaties bestaat op 4 oktober 2014 drie jaar!

Beste lezer(es),

Ik heet je graag welkom bij deze eerste nieuwsbrief.
Ik neem je in de komende nieuwsbrieven¬†mee in mijn wereld van creaties. Mandala’s staan daarbij centraal. Je ontvangt actiekortingen,¬†achtergrondinformatie en je blijft op de hoogte van de nieuwste designs en activiteiten.

Hoe alles begon?

Even terugblikken naar het begin. In 2011 nam ik de grote stap om Droomcreaties Design & Foto Studio¬†op te richten. Vol ambitie maakte ik van mijn hobby een beroep en cre√ęerde ik een eigen website om de producten onder de aandacht te brengen. De weg van¬†ontwerp tot product naar klant is niet eenvoudig.

Net als de opbouw van een mandala begin je bij de kern en werk je naar buiten toe. Je begeeft je in het midden van een doolhof en zoekt op eigen kracht je weg naar buiten. Zijpaden die je tegenkomt kunnen misleidend zijn, maar brengen je ook nieuwe ontmoetingen, vreugde en kansen. Je wordt overspoeld met keuzes, nieuwe termen, inzichten en ontwikkelingen die je afleiden van de hoofdweg.
Gaandeweg leer je de¬†tricks en trucs om je iets¬†eigen te maken en vertrouw je op je intu√Įtie.¬†Er is altijd het licht aan het einde van de tunnel waar je naar uitkijkt.

Zo is het mij ook vergaan. Naast alle administratieve verplichtingen, marketingstrategie√ęn uitproberen,¬†websitebeheer¬†en¬†deelname aan beurzen en activiteiten probeer ik te genieten van alles wat op mijn pad komt.
Tijd vrijmaken voor het werkelijke creatieproces en nieuwe producten ontwikkelen is dan kostbaar. Gelukkig ontwikkelt de techniek zich steeds sneller. Droomcreaties volgt die ontwikkelingen en gaat met de tijd mee, waardoor er meer ruimte is voor cre√ęren en dicht¬†bij de kern van haar bestaan kan blijven: mandala’s ontwerpen.

Na bijna drie jaar ervaring op doen met een eigen bedrijf is het tijd voor vernieuwing!
Droomcreaties heeft de ambitie om het voor de klanten nog eenvoudiger en leuker te maken. Deze eerste nieuwsbrief is een nieuw begin.

Wat kan je verwachten?

In september volgt een geheel nieuwe website. De voordelen zullen direct zichtbaar zijn:

  • een betere indeling van producten
  • meer do-it-yourself download producten in plaats van verzending per post, dus direct in huis om aan de slag te gaan!
  • de website is beter leesbaar op¬†je tablet of smartphone
  • handige verwijzingen naar mandala producten via andere shops van Droomcreaties, zoals¬†Zazzle, Artrave en Etsy

In de tweede nieuwsbrief lees je meer hierover. Er wordt ook nog een leuke actie voorbereid voor het drie-jarig bestaan van Droomcreaties, dus blijf de nieuwsberichten volgen!

Creatieve groetjes,
Natasja van Droomcreaties
     

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: