Aan het laden...
BTW: NL001102706B80

MANDALA BORDUURFAN CLUB

Wil jij graag meer weten over de wonderlijke wereld en de kracht van mandala's en kennis maken met het aanbod van de borduurpatronen van Droomcreaties? Schrijf je dan in en wordt lid van de Mandala Borduurfan Club van Droomcreaties! Er staan leuke activiteiten op het programma! En je krijgt alvast een welkomstkorting. 😀
Schrijf je hier in!

Mandala design Equinox

droomcreaties_mandaladesign_equinox
Mandala Equinox
De equinox is het rad van de tijd in deze mandala. Het moment in de lente en herfst waarop de lengte van de dag en de nacht gelijk zijn, omdat de zon boven de evenaar staat. Laat je inspireren door de visie van de Maya's over de equinox en leer de Maya-kalender kennen. Bezoek de Mayatempels en voel de kracht van de energetische heilige plaatsen. Er zal een nieuwe tijd aanbreken met nieuwe energieën.
Beleef het moment!

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: