Aan het laden...

Mandala design Springtime

droomcreaties_mandaladesign_springtime
Mandala Springtime
Een bloem is kwetsbaarder dan de mens en kent maar een kort bestaan. Het leven van een mens is net zo vergankelijk als dat van een bloem. Wat een bloem zo mooi en bijzonder maakt zijn de intense kleuren en vormen. Zij groeit naar het licht en laat geen kans onbenut om in volle glorie haar bloemblaadjes open te vouwen, haar hart te laten zien en het licht op te nemen.
Als je als mens in staat bent om met dezelfde houding en intentie het zonlicht toe te laten, vreugde te halen uit de kleine momenten van verwondering, je kwetsbaar op te stellen, de liefde te vieren die overal om ons heen aanwezig is, dan ben je een heel bijzonder mens.
Dan ben je zelf de bloem die het leven toelacht en geen kans onbenut laat om zelf te schijnen.
Vier het leven, net als elke bloem, die in de lente opbloeit!

Geef een reactie

Ontvang nu 10% korting op borduurpatronen! Gebruik deze code bij afrekenen: korting Sluiten