Aan het laden...
BTW: NL001102706B80

MANDALA BORDUURFAN CLUB

Wil jij graag meer weten over de wonderlijke wereld en de kracht van mandala's en kennis maken met het aanbod van de borduurpatronen van Droomcreaties? Schrijf je dan in en wordt lid van de Mandala Borduurfan Club van Droomcreaties! Er staan leuke activiteiten op het programma! En je krijgt alvast een welkomstkorting. 😀
Schrijf je hier in!

Atmosphere mandala

droomcreaties_mandaladesign_atmosphere
Mandala Atmosphere
Atmosphere
betekenis
Diep in mijn innerlijke wereld, zoek ik mijn geluk. Gevoelig voor sferen en emoties, vermijd ik de drukte en zoek rust in mezelf. Ik voel een ongekende passie voor het creëren van vorm en inhoud. Ik hoor een innerlijke stem roepen: volg je hart, laat je dromen uitkomen! Ik onderzoek het leven vanuit een ander perspectief, ga voorbij grenzen.
De wereld ligt onder mijn voeten, een pad is aangelegd om ontdekt te worden.
Een queeste langs verre oorden, een bereikbare bestemming naar het onbekende, hebben mij geïnspireerd om mijn innerlijk pad te bewandelen. De bron van geluk ligt binnen bereik, diep in mij en over grenzen heen. Ik zoek de verbinding met het onzichtbare energieveld, en maak contact met een oneindige stroom energie. In deze atmosfeer ervaar ik de beleving van de verbeelding, dat brengt mij inspiratie en plezier. Passie is de sleutel naar mijn droomwereld en daarin herken ik jou. Op gevoelsniveau leven wij in dezelfde atmosfeer.
Jij en ik – wij zijn gelijk.

Producten in de Mandalashop

Bekijk deze producten met dit design in de collecties van Droomcreaties:

https://droomcreaties.nl/product/muismat-atmosphere/

https://droomcreaties.nl/product/klok-atmosphere/

 

Categories : Mandala designs
Bekijk alle producten op Zazzle

Geef een antwoord