Vakantiegroeten!

Vakantiegroeten! post thumbnail image

Beste lezer(es),

Het is alweer een jaar geleden dat de eerste nieuwsbrief van Droomcreaties is uitgebracht. Ik heb het afgelopen jaar nieuwe inspiratiebronnen aangeboord en ben volledig opgegaan in het ontwerpen van nieuwe mandalacreaties. Na de lentekriebels breekt het vakantiegevoel aan. Maar stilzitten is er niet bij, er staan nog nieuwe dingen op de planning!

Popup expositie

In juni en juli heb ik een bijdrage mogen leveren aan een pop-up expositie met andere kunstenaars op een prachtige locatie aan de Entrepothaven in Rotterdam. De voorbereidingen voor het organiseren van de expositie en het maken van foto- en videoreportages na afloop ervan, hebben veel voldoening opgeleverd. Andere kunstenaars bezig zien met hun artistieke gaven en kunstwerken geeft ook nieuwe inspiratie! De mogelijkheden om nieuwe popup exposities te organiseren worden onderzocht.


Geniet mee, klik op de afbeeldingen en bekijk de video’s op YouTube!

Wereld Borduurdag op 30 juli!

Morgen is het Wereld Borduurdag. Door Zweedse initiatiefnemers is een manifest opgesteld om wereldwijd aandacht te geven aan de kunst van het borduren.

Droomcreaties biedt een kortingsactie aan ter gelegenheid van deze wereldwijde borduurdag.
Bij een bestelling in de webshop van een mandala borduurpatroon, ontvangt u het tweede patroon naar keuze gratis! Selecteer 2 patronen en vul bij het afrekenen de volgende kortingscode in: borduurdag2015
Deze actie geldt nog tot en met 1 augustus 2015

Wenskaartenshop

Fotograferen van de natuur is een leuke bezigheid. De mooiste foto’s vindt je terug in de wenskaartenshop die regelmatig van nieuwe plaatjes worden voorzien. Verstuur ook een vakantiegroet als wenskaart en voeg je eigen vakantiefoto en tekst eraan toe.

Klik op deze banner en bekijk de wenskaartenshop!

Fijne vakantie!

Creatieve groetjes,

Natasja van Droomcreaties     

 

 

Laat een reactie achter