Aan het laden...
BTW: NL001102706B80

Welkom in de Mandalashop van Droomcreaties!

4 jaar Droomcreaties!

Beste lezer(es),

4 oktober – 4 jaar Droomcreaties!
Vandaag vier ik de bedrijfsverjaardag van Droomcreaties Design & Foto Studio. Met trots kan ik zeggen dat ik nog elke dag plezier beleef aan het creëren van nieuwe droomcreaties en blij word als ik enthousiaste reacties krijg van klanten, bezoekers van markten en (kunst)exposities en van volgers op social media en de nieuwsbrieven. Dat is een cadeautje waard als bedankje!

Ik trakteer op…
40% korting! Bij elke bestelling op de website www.droomcreaties.nl ontvang je deze week t/m 11 oktober 40% korting. Of je nu een borduurpatroon, wandlamp, dromenvanger of iets anders wilt bestellen, die korting heb je in de pocket. Gebruik de volgende kortingscode in het afrekenmenu: cadeau4jaar

Maar ik wil meer doen om mijn trouwe volgers te belonen voor hun steun.
Ik verloot een verrassingspakketje onder de volgers van mijn facebookpagina’s:
Natasja Droomcreaties, Wenskaartenshop Droomcreaties, Borduurpatronen Droomcreaties en Webshop Droomcreaties

Ben je nog geen volger, doe dat dan snel en klik op VIND IK LEUK op een pagina.
Als je vervolgens daarop een berichtje achterlaat voor mijn bedrijfsverjaardag, dan ben je misschien de gelukkige van de loting!
Heb je geen facebook? Geen probleem, stuur me een email en zeg dat je wil meedoen aan de loting.
Op dinsdag 6 oktober rond 20.00 uur vindt de trekking plaats. Ik stuur de gelukkige winnaar een persoonlijk bericht.

Kunstweek Meet & Match ART, Entrepothaven Rotterdam, 7 t/m 15 november 2015

In de vorige nieuwsbrief heb ik foto’s laten zien van de popup-expositie in juni en juli op een prachtige locatie aan de Entrepothaven in Rotterdam. Er is leuk nieuws te melden!

Samen met een groep kunstenaars gaan we deelnemen aan de landelijke kunstweek in het Entrepotgebouw (in en naast café Okay). Van 7 t/m 15 november zijn diverse kunstwerken te zien en is er een mogelijkheid om deel te nemen aan een workshop en worden er demonstraties gegeven door de kunstenaars.

Op 7, 8, 11, 13, 14 en 15 november geef ik zelf een workshop mandala schilderen met make-up!
Hieronder zie je een voorbeeld.

Meer informatie over de Kunstweek Meet & Match Art vindt je op de website www.kunstentrepot.123website.nl of de facebookpagina Meet & Match ART
Ik nodig je graag uit en heet je van harte welkom!

Nieuwe collectie

Binnenkort wordt deze nieuwe collectie aan de webshop toegevoegd.

3D Canvas art – combinatie van acrylverf op canvas met een handgemaakte mandala!

Ter afsluiting van mijn bedrijfsverjaardag proost ik op mijn trouwe lezers!
PS: Wil je mijn nieuwsbrieven volgen, maar ben je nog niet ingeschreven, je kan hier aanmelden!

Creatieve groetjes,

Natasja van Droomcreaties     

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: